SintértNE!

Tudta, hogy Magyarországon 3200 település van, a legtöbb helyen a felelőtlen állattartók által utcára engedett, kidobott, kóborló kutyákat - macskákat a sintérek, gyepmesterek, ebrendészek fogják be?! A legtöbb helyen nincs állatvédelmi kontroll. A település üzemeltető önkormányzatok fő célja, hogy kóbor állatoktól mentes legyen a terep. A Állatbarát Web Kuckó, és az Állatvédő.hu millió ügyet, hátborzongató helyzetet bemutatott már. Oldalunk célja, hogy támogatást szerezzünk a sintértelepek felszámolása kapcsán folytatott küzdelemhez. Figyelmét, támogatását, segítségét köszönjük!

A SintértNE! fő célja, hogy a sintér -és gyepmesteri telepek megszűnjenek, állatvédelmi normákat tartó, állatvédőkkel dolgozó ebrendészetek jöjjenek létre. Legyen vége az állati életek tízezreibe kerülő öldöklésnek. Ehhez a lakosság is kell, felelősebb lakosság.

sintértelepek állatvédelem kutyamentés
(utcáról megmentett kutyacsalád)

Adó 1 százalék felajánlás állatvédelemre

Az Orpheus Állatvédő Egyesület köszönettel fogadja adóbevalláskor, vagy május 20-ig az eSzja rendszerben személyi jövedelemadója 1%-át.


Adó 1%-hoz adószám:


18464654-1-06


A legapróbb támogatás is fontos, hálásan köszönjük!

Állatvédelem támogatása

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999-óta közhasznú feladatokat végző szervezet. Kérjük ismerje meg működésünket, a fontos küldetést, az állatok megmentését, védelmét. Köszönjük!


adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Sintértelepek

Évente kutyák - macskák tízezrei pusztulnak el a gyűjtő telepeken!


sintértelepek állatvédelem kutyamentés

Sokan felelőtlenül szaporítják a házi kedvenceket, a megszülető utódok pedig felelőtlen gazdákhoz kerülnek. Évente hány kutya az áldozat? Pontos szám nincsen, több tízezer - százezer! Az Orpheus Állatvédő Egyesület megfelelő tartási hely nélküli, megfelelő anyagi fedezet nélküli, megfelelő mennyiségű szabadidő nélküli tartók esetén NEM javasolja az állattartás. Sokan nem az állatok egész életére terveznek, a megvásárolt házi kedvencet hamar megunják... van aki továbbad rajtuk, van aki utcára dobja őket. Ez állatkínzás, Magyarországon bűncselekmény, de a szigor mit sem ér. A rosszul tartott, beteg, gazdátlan kutya – cica sintértelepre kerül. Az pedig sokuknak a VÉGállomás. Nincs elég állatmenhely, nincs elég felelős gazdajelölt, a megunt állatok nagy része pusztulásra van ítélve. Örökbe fogadna? Megteheti! A legközelebbi gyepmesteri telepek, ebrendészetek, sintértelepek által befogott állataiból vigyen haza egyet! Ezzel valóban életet ment!

SintértNE!

@ állatvédelem,
@ gazdikereső,
@ kutya, cica mentés,
@ önkormányzatok sintértelenítése,
@ oktatás - nevelés,
@ egyesületek, alapítványok támogatása,
@ kívánságteljesítésre,
@ állatmentők segítése.

Hálásan köszönjük támogatását!

Állatvédelem

állatmenhely adó 1 százalék felajánlás kutya macska gazdikereső

Így is támogathat:


Adó 1 százalékhoz adószám:

18464654-1-06Számlaszám (OTP Bank):

11735005-20489094


Állatvédelmi támogatása életmentő segítség, köszönjük!

Állatvédelem 1999-óta: Orpheus Állatvédő Egyesület


Adó 1% felajánlással is segíthetsz!

Az adó egy százalék felajánlásával az egész éves állatvédelmi, jótékonysági, kutya és cica mentő feladatokat támogatod. Évente 800 állat megmentésében vállalunk szerepet, a legapróbb támogatás is óriási segítség! A segítő tevékenységben Te is részt vállalhatsz: önkéntes segítség, anyagi támogatás mellett adó 1% felajánlással is részt vehetsz az egész éves segítő programban.

Adóbevalláskor gondolj az egész éves állatvédelmi tevékenységünkre, az állatok megmentésében vállalt szerepünkre, a szemléletformáló - felelős állattartást segítő tevékenységeinkre. Adó 1% felajánlásod az Orpheus Állatvédő Egyesület hálás köszönettel fogadja!

Adó 1% felajánlás állatvédelemre, állatmentésre:
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adószám: 18464654-1-06

Főbb állatvédelmi feladatkörök, melyekhez az adó egy százalék támogatás nagyban hozzájárul:
- állatok mentése (elsősorban utcáról, bajban lévő kutyákat és cicákat),
- állatvédelmi szakportál Állatvédő.hu üzemeltetése,
- védencek gyógyítása, rendbe hozatala,
- gazdit kereső állatok számára örökbefogadók felkutatása,
- "SintértNE!" reformprogram a gyepmesteri telepek felszámolásáért,
- környezettudatosság - felelős állattartás népszerűsítése, oktatás,
- "Állatrendőrségért" Mozgalom, jobb törvények megalkotásában való részvétel,
- állatbarát szakportál zug.hu üzemeltetése,
- védencek gyógyítása, rendbe hozatala,
- környezetvédelem, kultúra, szociális támogató programok,

Minden forint nagy segítség. Figyelmét és támogatását hálásan köszönjük!

Néhány kis védencünk az évente megmentett több száz kutyus és cicus közül. Az állatmentés sikeressége Angyalaink / Segítőink érdeme is!

adoegyszazalek Adó 1% felajánlásoddal ÉLETet mentesz! adó 1% Legyél Te is Állatvédő! orpheus Mentsük meg együtt az Állatokat! adó egyszázalék Minden kedves segítőnk részese az életmentésnek! adó 1 százalék Legyél Tagunk, várunk támogatóink sorába! adó egy százalék

Nincs adó 1%-a, de segítené az állatmentő munkát? Tárgyi és anyagi támogatása is segítheti az állatvédõ egyesület tevékenységét!

1%

Az Kutyaház, itató - etető tálak, pórázok, játékok, pokrócok, ELEDEL mindig nagy segítséget jelentenek az állatok tartása, szocializációja, gyógyítása kapcsán!

Az Orpheus Állatvédő Egyesület Számlaszáma:
11735005-20489094


(bármelyik OTP bankban személyesen lehet befizetni, vagy csekken, átutalással is eljuttatható az életmentő állatvédelmi támogatás)

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1 százalékkal az állatmenhely egyesület állatvédelmi feladatait!

Hálás köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 százalék felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás, minden apró segítség nagyon fontos!

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló, beteg gyermeket, nélkülöző család problémáját, bajban lévő ember megmentését meg tudjuk valósítani! Adó 1 százalék felajánlásával sokat segít!

Mit kell tennie? A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek: Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1 százalékának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Szja 1+1 felajánlás állatvédelmi feladatokra, állatmenhely - állatotthon működtetésére

Az adó 1% felajánlás segíti az állatvédelem és az állatmenhely fontos feladatainak sikeresebb elvégzését, azaz az utcáról megmentett kutyusok és cicusok biztonságba helyezését, a kutyák, a macskák védelmét. Az szja egy százalék felajánlás felett sokan elsiklanak, pedig adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1 százalék felajánlás révén úgy lehet támogatni az állatmentő tevékenységet, hogy az közben nem kerül semmibe sem. Sok állatbarát az utcán talált kutyák kapcsán keresi fel az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központját, sokan pedig csak szimplán (állatbarát szemlélet miatt, együttérzésből, odaadásból) szeretnék az állatmenhely támogatása révén segíteni a soha véget nem érő állatmentő feladatokat. A megmentett állatokat (kutyákat, cicákat) kutya örökbefogadás és cica örökbefogadás (Gazdi kereső) révén szerető Gazdi jelöltek számára tesszük (meggyógyított, rendbe tett állapotban) örökbe fogadhatóvá.

Az állatokat tenyésztők / szaporítók körében nagyon sok az eladó kutya, eladó cica. Sokkal több állatot szaporítanak az emberek, mint amennyi cicára, kutyára a felelős állattartói kőr igényt tart. A hirdetésekben közzé tett eladó kutyák, eladásra szánt macskák, eladó házi kedvencek legtöbbje a felelőtlen megvásárlásokat követően megunt tárgyként - gazdátlanul - az utcán köt ki. Kóbor állatként az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központjában kerül megmentésre az utcára kitett / elhagyott kutyusok közül évente többszáznyi. Ha kutyát vásárolna, cicát venne magához, gondoljon az örökbe fogadható házi kedvencekre, válasszon eladó macska, megvásárolható kutya helyett az utcáról megmentett, teljesen egészséges, ingyen elvihető, örökbe fogadható kutyusokra, cicusokra is. Az országos állatvédő együttgondolkodás az igazi állatmentő segítség! Az adó 1% felajánlás mellett így fontos a kutya örökbefogadás, a cica örökbefogadás. Eladó cica, eladó kutya helyett keresse az örökbe fogadható macskákat, kutyákat, itt az Orpheus Állatvédő Egyesület gazdikeresőjében. Adó 1 százalék felajánlása mellett gondoljon állat vásárlása előtt a gazdira váró (utcáról megmentett) kutyák / cicák örökbe fogadhatóságára.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta közhasznú egyesületként lényegében cicamenhely és kutyamenhely feladatokat lát el, bár állatmentő tevékenységét egy megszüntetett sintértelep (!fontos lenne a további sintértelepek megszüntetése!) reformprogramja által állatvédelmi központjában látja el. A talált cicák számára cicák mentésére alkalmas rehabilitációs részlegünkön kerülnek elhelyezésre, a talált kutyusok az állatvédelmi központ kutyás részlegén kapnak menedéket, így minden utcáról megmentett kutya és macska biztonságba kerül. Az állatvédő egyesület önkéntesei, segítői, tagsága, támogatói az állatmentő tevékenység fontosságát ismerik. A fontos küldetés a feladatok megoldásához juttatott támogatás révén végezhető el. A segítők és pártolók nélkülük / nélküled nem lehetne ilyen sikeres az állatvédelem. A támogatások felajánlása (legyen az szja 1 % felajánlás, állateledel, állatorvosi költségtámogatás, játék, póráz, nyakörv vagy egyéb állatvédelmi adomány) nagyon fontos és pótolhatatlan segítség. Természetesen az adó 1 százalék felajánlás mellett a gazdikereső program az egyik legfontosabb támogatás. A felelősen gondolkodó potenciális kutya örökbefogadók és cica örökbefogadók nélkül nehéz lenne az állatok további egyedeinek megmentése, így a gazdit kereső szervezői feladatok is nagyon lényegesek.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület a kutyák és macskák védelmében, az állatok megmentéséért tevékenykedik. Az adó 1 százalék felajánlás, a befizetett adó 1+1 százalék állatvédelemre eljuttatott összege az állatmentő tevékenységek során legtöbbször életmentésre kerül felhasználásra. Az adó 1+1 felajánlás nem kerül semmibe, de óriási segítség az állatok megmentéséhez. Az állatvédők által eljuttatott adó 1 százalék támogatás a közhasznú egyesületünk legjelentősebb működési alapja. Az adó 1 % felajánlásból felajánlónként néhány száz forinttól általában néhány ezer forintig jut az állatmentésre, az állatvédelemre. Sok kicsi szja 1 % felajánlásból tevődik össze annyi bevétel, ami finanszírozhatóvá teszi az egész éves feladatokat és a magas költségek fedezését. Az szja 1 százalék felajánlás kapcsán érdemes tudakozódni a könyvelést végző szakembernél, a bérszámfejtést végző munkatársnál, mert bár egyszerű az szja 1 százalék felajánlás, de egy apró elírás vagy hiba a felajánlást meghiúsíthatja, ami azt eredményezi, hogy az állatvédő egyesületig nem jut el. Az adó 1% felajánlás kb. 2-3 percet vesz igénybe.

4 fontos indok, hogy adóbevallásodkor az adó 1 százalék felajánlással segítse az állatmentést:
- az szja 1+1% felajánlás minden egyes forintja (bármikor leellenőrizhetően) az állatok megmentésére, állatvédelemre fordítódik,
- kutya és cica gazdikereső, állatmentő tevékenységünk önzetlen, a bajban lévő állatok megmentése az adó 1 százalék felajánlás révén könnyebbé válik,
- az adóegyszázalék felajánlás nem kerül semmibe sem, úgy segítheti a felajánlás az állatvédelmet, hogy külön nem kell rá költeni,
- adóbevalláskor tett adó egy százalék felajánló támogatása révén - évente - nyolcszáz kutyus és cicus megmentésében vesz részt!
- az adó1százalék felajánlása az adóbevalláskor nem kerül plusz költségbe, mégis óriási segítség a közhasznú feladatok ellátása kapcsán az szja 1% felajánlás,

Adóbevalláskor az adó 1 százalék felajánlás jóvoltából az utcára kidobált - bajban lévő kutyusok az állatmenhelyen új esélyt, gazdát, örökbe fogadót kapnak. Az állatmentő tevékenység az szja egy százalék felajánlása által válik finanszírozhatóvá. Az szja 1+1% felajánlása így életet mentő támogatás! Az állatok megmentésén felül a megmentett kutyusok, megmentett macskák ingyenesen (chip-el, oltásokkal, oltási könyvvel) fogadhatók örökbe. Az örökbe fogadható állatok gazdisodásához komoly előkészületekre, felkészítésre, gyógykezelésre, szocializációra van szükség. Adóbevalláskor gondoljon arra, hogy az adó 1 százalék felajánlás révén fontos ügyet, az állatok megmentését támogathatja!

Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó bevallásakor az adó 1+1 százalék felajánlása semmibe sem kerül, mégis óriási segítség a kutyusok és cicák megmentéséhez. Az egyre növekvő állatorvosi költségeket, az állatotthonban megmentett állatok táplálását, a gazdikeresőt, a szállítási feladatokat a felajánlott szja 1 százalékból befolyó támogatásból tudjuk finanszírozni. Évente 800 mentett kutya és cica megmentését segítheti adó 1% felajánlásával.

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott szja 1+1% felajánlása az állatok mentéséhez fontos segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására. Segítsen úgy adóbevalláskor, hogy közben az Önnek semmibe sem kerül! Adóbevallása mellé az adóbevalláskor az adó 1+1% ívet is adja le. Könyvelője / bérszámfejtője segítségét kérheti, ha elakadna az adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1% felajánlásával.

Segítségét, egész éves figyelmét, támogatását, adó egy százalék felajánlását a megmentett kutyusok és cicák nevében is hálásan köszönjük! Az Ön segítségével állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk válik sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal, Önnel is közösek!

Videó Egyveleg:


Állatvédő, adó 1 százalék, állatmenhely

állatmentés adó 1 adóbevalláskor állatmenhely alapítvány

állatvédő adó 1 százalék felajánlás kutyamenhelynek állatmenhely Orpheus Állatvédő Egyesület
Állatvédő, állatmentő feladatok támogatásával adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással segíts Te is! Nyomtatható adó 1 százalék rendelkező nyilatkozat elérhető itt:


Adó 1 százalékhoz adószám:
18464654-1-06


Számlaszám (OTP Bank):
11735005-20489094

Állatvédelem támogatása fontos!


állatmenhelyek támogatás, adó 1 százalék állatmentés, állatmenhely


Évente 500-800 kutya és cica mentésében veszünk részt. Bankkártyás adományozó felületen történő támogatással is segíthet:

adó 1 százalék állatmenhely támogatás adóbevalláskor

Az állatvédelem támogatása fontos, a legapróbb felajánlást, alkalmi vagy állandó támogatást, figyelmed hálásan köszönjük!

Nagyon sok megmentésre váró állat van! Adó 1 százalék felajánlással úgy segítheted az állatvédő feladatok megoldását, hogy az Neked közben nem kerül semmibe sem! Kérd meg a munkatársakat, barátokat, családtagokat, hogy adóbevalláskor az adó 1 százalékát ajánlják fel! Minden apró segítség, adó 1 százalék felajánlás pótolhatatlan támogatás! A megmentett és gazdihoz adott kutyák és cicák nevében is hálásan köszönjük szépen az adóbevalláskor felajánlott személyi jövedelemadó egy százalékot!


állatmenhely támogatása, állatmentés adó 1 százalék állatvédő alapítvány, egyesület, adó1százalék, kutyák, cicák

Állatvédelem támogatásaLegyél Te is Állatvédő!
Kutya és cica mentés,
Állatgyógyítás, örökbe adás
problémamegoldás,
Állatvédelmi központ.

Támogassa az Állatok védelmét!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1 százalék felajánláshoz
adószám: 18464654-1-06

Állatbarát hírek:


Állatvédelmi hírek: